maanantai 24. syyskuuta 2012

girls fall outing

 Syksy on pikkuhiljaa saapunut. Vielä viime viikolla tarkeni hyvin shortseissa, mutta nyt ilmat ovat alkaneet hieman viiletä ja puut muuttaa väriään. Eilen vietettiin kaveriporukalla hauska omenantäyteinen päivä: aluksi farmille poimimaan omenia ja sitten Maddielle valmistamaan omenapaistosta ja -soosia sekä caramel apples. Nam!

7 kommenttia:

  1. Nam! Voi miten kotoisaa ja samanlaista, vaikka kaukana oletkin. Mekin oltiin juuri toissapäivänä lasten kanssa omppuja poimimassa - ne tosin odottaa vielä kokkaajia tuolla takapihalla :) Terkkuja kummitytöltä ja meiltä muilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niimpä, se on hämmentävää miten jotkut asiat on tosi samanlaisia ja jotkut taas niin erilaisia! paljon terkkuja ja halauksia myös sinnepäin kaikille :)

      Poista
  2. Miten noita caramel apples tehdään? Näyttää tosi namilta :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. idea on se, että laitetaan omena tikun päähän, dipataan kattilassa olevaan kuumaan kinuskikastikkeen tapaiseen (reseptiä mulla ei ole, mutta sen löytää varmasti netistä), jonka jälkeen sen voi koristella strösseleillä tai millä haluaa ja lopuksi dippaa vielä kylmään veteen että se kastikejuttu kovettuu. Suosittelen, on kyllä hyvää! :)

      Poista
    2. Kiitos! Täytyy kokeilla joskus :)

      Poista
  3. Ihan sairaan hyvän näkösiä omena settejä!

    VastaaPoista