lauantai 24. marraskuuta 2012

thanksgiving

Eli nyt ollaan taas yhtä uutta kokemusta rikkaampana: Thanksgiving on takana ja ruokaa ahdettu napaan monen päivän edestä! Kalkkunaa, perunamuussia, sweet potatoes, jello, stuffing, maissia, rolls, cranberry butter... Ja tietysti pumpkin, pecan, ja apple pie. Sain vielä kokea tämän kaksi kertaa, torstaina Madisonissa Momin perheen seurassa ja perjantaina kotona Dadin perheen kanssa :)
Thanksgiving dinner kotona, huomaa meidän Noodle-koira taustalla:)
Ja Thanksgiving Madisonissa :)
Football time
 Thanksgiving- päivän jälkeen oli Black Friday, eli siis kaupat aukeaa keskellä yötä ja on ihan älyttömät alennusmyynnit! Tavaraa on rajallisesti ja mulle sanottiin, että ihmiset tappelee kaupoissa niistä tavaroista. Mun reissu oli kyllä aika rauhallinen. Kävin pyörähtämässä Walmartissa ja Targetissa puolenyön aikaan ja oli kauhea ihmistungos! Jonotettiin kassalle yli puoli tuntia... Ja Walmartissa lähes kaikilla oli kärryssään samanlainen telkkari, taisi olla hyvä tarjous :D

4 kommenttia:

  1. Ihana lukea taas sun kuulumisia :) Niin kotoisan näköisiä nuo thanksgiving-kuvat. Mitä nuo hyytelön näköiset oranssi, vihreä ja punainen on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitoos :) nuo kaksi on jelloa eli tosiaan jonkinlaista makeeta hyytelöä. ja tossa tummemman punasessa (en muista nimeä) on sisällä myös hedelmän paloja!

      Poista
  2. Oliko noi hyviä, siis noi jellot? Toi, missä on niitä hedelmän paloja näyttää ainakin hyvältä.

    VastaaPoista