lauantai 12. tammikuuta 2013

spirit week

Tällä viikolla oli siis lukukauden toinen spirit week, tällä kertaa teemana musikaalit. Huomenna lauantaina on Crystal Ball, viikon huipennus :)

Footloose/ Country Day
Mamma Mia!/Beach Day
Grease
Perjantaina oli teemana Pink out! rintasyöpää vastaan. Tunnit olivat mukavasti 7 minuuttia lyhyempiä ja päivän päättyi pep rallyyn koko koulun kanssa. Vuorossa oli mm. guy poms, teacher's dance, introucing the court for Crystal Ball ja tietysti sitä school spiritin nostattamista :)

3 kommenttia:

  1. Mikä olikaan pep rally?
    kyselee Äiskä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en nyt millään keksinyt sille suomen kielistä vastaavaa sanaa, mutta vähän niinkuin aamunavaus mutta iltapäivällä :D
      koko koulu, high school ja middle school kokoontuu liikuntasaliin, missä sitten nostatetaan spirittiä. Lasketaan spirit pointsit joita luokka-asteet saa pukeutumisesta (yleensä seniorit voittaa aina) pitkin viikkoa. Pisteitä jaetaan vielä pep rallyssäkin erilaisten kilpailujen perusteella. esimerkiksi cheerleaderit huudattaa joka luoka-astetta erikseen ja tuomareina olevat opettajat valitsevat voittajat (=seniorit). oli mm. myös koriksen heittokisa ja kuka röyhtäisee äänekkäimmin. Sekä scavenger hunt, annettiin tehtäviä ja se joka saa tehtävän suoritettua nopeiten saa pisteen.
      Pep rallyssä aina myös esitellään court tanssia varten. Kyseessä on siis "kuninkaalliset" joista sitten oppilaat äänestää kingin ja queenin jotka paljastetaan tanssissa ja jotka saa sitten kruunut.
      Siellä myös aina esiintyy koulun marching band, color guard (lippujen kanssa tanssijoita? en oikein tiedä miten selittää), molemmat cheer joukkueet (varsity ja junior varsity) sekä tanssijoukkue. Yleensä mukana on myös poikien tanssiesitys cheerleading uniformuissa :D tässä pep rallyssä oli myös opettajien tanssiesitys. Yleensä myös esitellään kaikki urheilujoukkueet.
      Ensimmäisen pep rallyn tarkoitus oli hengen nostattaminen homecoming jenkkifudis peliin ja tässä toisessa oli kyse tyttöjen koripallon jostakin tärkeästä pelistä.
      Oli vähän sekava, mutta toivottavasti sellvensi edes vähän!

      Poista
    2. Kiitos, kyllä selvensi :) Monipuolinen juttu siis. terv Äiskä

      Poista