sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

prom date, check!

Lomalla ollaan, vihdoinkin :) Prom on lähestymässä ja täällä on tapana, että poika pyytää tyttöä deitikseen milloin milläkin tavalla: videolla jonka opettaja näyttää yllättäen kesken tuntia, tekemällä laulun, koristelemalla auton kyltillä ja ilmapalloilla, you name it.
Viimeisenä päivänä ennen spring breakia koulun jälkeen mun lokeroon oli ilmestynyt kukkia ja viesti, joka käski seuraamaan vihjeitä. Niinpä kuljin ympäri koulua ja viimeinen vihje johti kuoroluokkaan, jossa hän sitten minua odotti kukkien kera ja lappusien kanssa joista muodostui suomeksi kutsu Promiin. Ja loppuhan näkyy sitten videolta :)



Mekkokin saapui ja aika hiustenlaittoon on varattu kampaajalta, jee! Kolmen viikon päästä saatte sitten nähdä tuloksen.
Nyt ollaan siis viettämässä pääsiäistä ja meillä on vielä koko ensi viikko vapaana. Kaikenlaista kivaa on suunnitteilla :)

16 kommenttia:

  1. näin tän videon jo teillä, mutta pakko sanoo vielä. TÄÄ ON NII SULOSTA!! :)

    VastaaPoista
  2. Sanniiiii!!! Jeeee!!! No niin meidän täytyy jutella joku päivä, koska niinku sanoin tästä asiasta tulllaan puhumaan vielä :D toi video oli nii ihana ja sul oli muuten kivat vaatteet :) miss u <3

    VastaaPoista
  3. voiii ei oispa suomessa jotain tommosta! awww! millon muute oot tulossa takasin suomeen?:) haluisitko kertoo fiiliksistä kotiin paluusta vaikka ihan oman postauksen muodossa tai kertoo vähä muutenki "syvällisemmin" vaihdossa olemisesta?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha niinpä :) lähden takasin Suomeen 21.6. eli alle kolmen kuukauden päästä. Voisin juu kehitellä tommosta postausta, kiitti hyvästä ideasta! :)

      Poista
  4. ÄÄÄ niiin siistiä tulee mieleen glee pakostaki xd ! So sweet ! :D
    terveisin,Roosa Avl :lta

    VastaaPoista
  5. voi apua miten ihana video!!!!! terveisin sun kaverin kaveri Suomesta :) Ihana blogi muutenkin!

    VastaaPoista
  6. Sannii eikä miten ihanaa oikeesti. Tollastahan tapahtuu vaan leffoissa :D<3 Ikävä sua <3

    VastaaPoista
  7. Huhhu! Rohkee jäbä. Toivottavasti tulee hulvattomat tanssiaiset.

    VastaaPoista
  8. Oivähään söpöä:)

    VastaaPoista