sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

summer time

Kouluvuodesta on vihdoin selvitty kunnialla, on tätä lomaa jo odotettukin! Kesäsuunnitelmiin kuuluu ainakin töitä, isostelua leirillä ja Pori Jazzeja perheen kanssa, mutta ennen kaikkea tarkoitus olisi viettää mahdollisimman paljon aikaa kavereiden ja sukulaisten kanssa, sekä nauttia näistä vikoista suomikuukausista täysin rinnoin!

Vaikka vaihtovuotta varten on jo täytetty miljoonat paperit ja hoidettu niin monet asiat, paljon on vielä jäljellä: viisumin hakeminen, muuttoilmoitus kelaan ja maistraattiin, arvosanapapereiden täyttö, hammaslääkäri, matkalaukku, läppäri, tuliaiset... ja lista jatkuu ja jatkuu. Mutta voiton puolella jo ollaan! :)



2 kommenttia:

  1. ääk apua oon iha unohtau noi muutto-ilmotukset ja viisumi-paperit :D:D ootko sä kattonu viel yhtää että millanen homma niissä viisumi-papereissa on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi siis sittenki tehdä hakemuksen jo! ensin pitää maksaa maksut ja hankkia kuva viisumiin (käytiin valokuvausliikkeessä et tuli varmasti oikeet mitat). Sitten täytettiin netissä se hakemus, joka ei ollukaan niin hankala ku odotin! yfun muistitikulla oli hyvät ohjeet ja selvittiin vähän yli tunnissa :)

      Poista