tiistai 11. joulukuuta 2012

candy cane lane

Amerikassa tehdään kaikki isosti, ja joulu ei todellakaan ole tässä tapauksessa poikkeus. Käytiin eilen perheen kanssa Candy Cane Lanella. Kyseessä on siis ihan tavallinen naapurusto, joka on päättänyt laittaa vähän suuremman panoksen joulukoristeluun. Bongattiin esimerkiksi joulupukin porot jonkun katolla valmiina lähtemaan ilmaan rekensä kanssa. :)

6 kommenttia:

  1. Huippua! Missähän nuo lumiukot, junat ja muut säilytetään muina vuodenaikoina... Meillä on tapana kierrellä Porin "pohjayhtiön maalla" katsomassa jouluvaloja, mut ei siellä ihan tällaista ole, vaikka yksi pukki kiipeääkin seinää pitkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. suurin osa niistä on ilmalla täytettäviä, menee siis pieneen tilaan tyhjennettäessä :) haha joo, everything is bigger in America ;)

      Poista
  2. Teillä on sama lämpötila tänään, kuin meilläkin, -2.

    VastaaPoista
  3. Oon lukenu tätä sun blogia nyt jonki aikaa ja kirjotat ihan mielettömän hyvin! Kiva aina tulla kattomaan, jos sulta olis tullu postaus. Suurin syy kiinnostukseen on kai siinä, että mä olin ite vaihdossa Wisconsinissa 2010-2011 :D Mä asuin Slinger -nimisessä kaupungissa West Bendin lähellä. Ei kovin kaukana New Berlinistä :D Kävin ite siellä kaks kertaa mun vuoden aikana. Mä olin siellä tosin Rotaryn kautta. Oon suunnitellu tulevani takasin keväällä kirjotusten jälkeen. Tsemppiä sulle sinne! :) Wisconsin♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos piristävästä kommentista :) Katoin kartasta niin eipä tosiaan kaukana Slinger ole. Mäkin tykkään Wisconsinista tosi paljon ja takasin kyllä jossain vaiheessa olis huippua päästä! Tsemppiä kirjotuksiin ja toivottavasti sun reissu tulee toteen :)

      Poista