keskiviikko 26. joulukuuta 2012

christmas

Joulun valmisteluhan alkoi jo kuukausi sitten heti Thanksgivingin jälkeen: koristeita laitettiin suuret määrät ympäri taloa, ulos ja sisälle. Jopa koko astiasto vaihdettiin jouluteemaisiin lautasiin, laseihin ja kulhoihin. Olin ihan joulufiiliksissä jo kuun alusta alkaen, joten joululauluja tuli aika tovi kuunneltua. Florida-reissun aikana tänne oli satanut lunta, joten mekin saatiin valkoinen joulu :)
Aattona leivottiin christmas cookies ja meillä oli juhlat Momin suvun kanssa. Joulupäivänä käytiin aamukirkossa, avattiin lahjat kotiin saavuttua ja sitten oli vuorossa lisää juhlintaa Dadin suvun seurassa lahjojen kera.
En väitä, että oli helppoa viettää joulu kaukana omasta perheestä. Kyllä monia perinteitä, ruokia ja SAUNAA oli ikävä. Oli kuitenkin huippua kokea joulu amerikkalaiseen tyyliin!
Sain oman joulusukankin!
A train under the christmas tree, how cool is that!?

6 kommenttia:

  1. Mahtavaa! Olemme onnellisia puolestasi! Suomalaisia jouluja kyllä tulee vielä... Siis kyllä kai siellä kuusen koristeiden joukossa kuusikin (tai joku puu) on? :) Amerikkalaista Uutta Vuotta odotellessa...! :)

    Iskä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep koristelutyyli täällä on aika erilainen :D

      Poista
  2. Hieno, säihkyvä joulu! :)
    Mitä kirkkokuvassa selin olevat tytöt soittavat? Käsikelloja?
    kysyy Äiskä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu kelloja! siellä on ilmeisesti tuon kirkon koulussa kellonsoittajaklubi tai ei hajuakaan miksikä sitä kutsutaan :)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. haha jep, vähän eri ku Suomessa! mietin vaan että kuinkakohan kauan oikein kesti solmia noita rusetteja :D

      Poista